Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Zuidwesthoekweg 7 in Sneek 8601 HG

Zuidwesthoekweg 7

8601 HG Sneek
Vraagprijs € 620.000,- v.o.n.

Omschrijving

Aan de rand van Sneek en aan de doorgaande weg naar IJlst ligt een groot en markant kantoorpand met een grote loods. Op een zeer bijzondere plek, direct aan open vaarwater. Voorheen was hier Vinea Vakanties hier gevestigd. In 2017-2018 wordt dit bedrijfspand omgebouwd tot een woonlocatie: Geeuw Haven. Geeuw Haven ligt aan de rand van de stad Sneek en heeft uitzicht over het water en een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2017 Woonoppervlakte 180 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Kaart

Route van naar Zuidwesthoekweg 7, 8601 HG Sneek

Omschrijving

Aan de rand van Sneek en aan de doorgaande weg naar IJlst ligt een groot en markant kantoorpand met een grote loods. Op een zeer bijzondere plek, direct aan open vaarwater. Voorheen was hier Vinea Vakanties hier gevestigd. In 2017-2018 wordt dit bedrijfspand omgebouwd tot een woonlocatie: Geeuw Haven. Geeuw Haven ligt aan de rand van de stad Sneek en heeft uitzicht over het water en een panoramisch uitzicht over de landerijen naar IJlst.

De stoere,moderne en industriele uitstraling van het gebouw, de bijzondere omvang en het geweldige uitzicht maakt wonen op deze plek tot iets bijzonders. De schaal en omvang van het voormalige bedrijfsgebouw geeft identiteit aan wonen. Het gebouw en de omgeving zijn zeer ruim van opzet, wat talloze mogelijkheden biedt om uw woning naar eigen wens vorm te geven. Voor de vier appartementen wordt uitgegaan van een standaard inrichting voorzien van alle comfort. Hierbij is voldoende ruimte om maatwerk te leveren.

De vier loft's en de vrijstaande woningen zijn inmiddels verkocht!

Zowel het gebouw, het terrein als de omgeving straalt een watersportsfeer uit. Het gehele seizoen varen boten voorbij en u kunt uw boot afmeren in uw eigen ligplaats. Kortom: voor de fervente watersporten is Geeuw Haven de perfecte uitvalbasis!

De appartementen hebben een woonoppervlak van ca. 180 m² en een royaal balkon van 31 m²!

INDELING:
Entree via trappenhal of lift. Appartement: hal met toegang tot zeer royale living met veel lichtinval. Ruime zithoek en ruime mogelijkheid voor keukenopstelling. Binnen hal met toilet en praktische bijkeuken. Twee royale slaapkamers en badkamer. Op het zonnige zuidwesten gelegen, royaal balkon met panoramisch uitzicht over De Geeuw. Elk appartement krijgt de beschikking over een eigen garage.

PRIJSLIJST:
Appartement 1: VERKOCHT!
Appartement 2: € 620.000,- v.o.n., oppervlakte ca. 180 m², garage (ca. 31 m²) en ligplaats (8 x 2,8 m)
Appartement 3. € 625.000,- v.o.n., oppervlakte ca. 180 m², garage (ca. 31 m²) en ligplaats (8 x 2,8 m)
Appartement 4: VERKOCHT!

VVE GEEUW HAVEN
De koper van een woning op Geeuw Haven wordt mede-eigenaar van het gehele terrein (exclusief de lofts en de woningen en toebehoren). Ter behartiging van de gemeenschappelijke belangen van alle eigenaren wordt een Vereniging van Eigenaren (hierna VvE) opgericht. Iedere eigenaar is van rechtswege verplicht lid van deze vereniging.

Door de VvE Geeuw Haven worden alle kosten die samenhangen met het onderhoud en het in stand houden van de terreininrichting van Geeuw Haven betaald. Als lid dienen de eigenaren zorg te dragen dat hun vereniging over vermogen beschikt om aan de financiele verplichtingen te kunnen voldoen, zowel voor directe betalingen als ook door middel van reserveringen voor betalingen in de toekomst. Door het betalen van een maandelijkse bijdrage aan de VvE (hierna te noemen servicekosten) wordt aan deze verplichting voldaan. De servicekosten worden berekend op basis van o.a. de volgende te verwachten kosten en reserveringen:-Onderhoud terreininrichting (o.a. onderhoud van tuin, infrastructuur en binnenhavens)-Reserveringen groot onderhoud-Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering VvE
De servicekosten worden door de VvE vastgesteld.

VVE APPARTEMENTEN GEEUW HAVEN
De woningen van het appartementencomplex op Geeuw Haven worden door middel van een wettelijk verplichte 'akte van splitsing' door de notaris verdeeld in een aantal zogenoemde 'appartementsrechten'. De koper van een wooneenheid in dit appartementencomplex met een eigen garage wordt eigenaar van een dergelijk appartementsrecht en daardoor mede-eigenaar van het hele gebouw. De koper heeft het exclusieve gebruiksrecht van zijn eigen appartement met garage en ligplaats.Ter behartiging van de gemeenschappelijke belangen van de eigenaren van dit gebouw wordt een Vereniging van Eigenaren (hierna te noemen VvE) opgericht. Iedere eigenaar van een appartementsrecht is van rechtswege verplicht lid van deze vereniging. Door de VvE Appartementen Geeuw Haven worden alle kosten die samenhangen met het onderhoud en het in stand houden van het appartementsgebouw en de garages betaald. Als lid dienen de eigenaren zorg te dragen dat hun vereniging over vermogen beschikt om de financiele verplichtingen te kunnen voldoen, zowel voor directe betalingen als ook door middel van reserveringen voor betalingen in de toekomst. Door het betalen van een maandelijkse bijdrage aan de VvE (hierna te noemen servicekosten) wordt aan deze verplichting voldaan.De servicekosten worden berekend op basis van o.a. de volgende te verwachten kosten en reserveringen:-Opstalverzekering-Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering VvE-Onderhoud en verplichte keuringen van bijvoorbeeld de lift en overige installaties-Onderhoud en schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes-Verbruik stroom etc., ten behoeve van de algemene voorzieningen en algemene ruimtes-Reserveringen groot onderhoud. De servicekosten worden door de VvE vastgesteld.

VRAGEN? Bel ons voor de uitgebreide brochure. Wij vertellen u graag meer over dit prachtige project. Collegiaal in de verkoop met Muller Makelaardij, tel. 0515-430623.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 620.000,- vrij op naam Servicekosten € 302,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement Penthouse Bouwjaar 2017 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Vrij uitzicht, open ligging en aan vaarwater Indeling Woonoppervlakte 180 m² Perceeloppervlakte 180 m² Inhoud 540 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Verwarming Vloerverwarming geheel Isolatie Volledig geïsoleerd Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 1 auto(s). Voorzieningen Met elektrische deur Totaal aantal 1 Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed, Uitstekend Onderhoud buiten Goed, Uitstekend Huidig gebruik Wonen Huidige bestemming Wonen Kadaster: X 000 Sneek Oppervlakte 180 m²
Route van naar Zuidwesthoekweg 7, 8601 HG Sneek

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.