Zuidwesthoekweg 7, SNEEK

Omschrijving

Aan de rand van Sneek en aan de doorgaande weg naar IJlst ligt een groot en markant kantoorpand met een grote loods. Op een zeer bijzondere plek, direct aan open vaarwater. Voorheen was hier Vinea Vakanties hier gevestigd. In 2017-2018 wordt dit bedrijfspand omgebouwd tot een woonlocatie: Geeuw Haven.
Geeuw Haven ligt aan de rand van de stad Sneek en heeft uitzicht over het water én een panoramisch uitzicht over de landerijen naar IJlst.De stoere,moderne en industriële uitstraling van het gebouw, de bijzondere omvang en het geweldige uitzicht maakt wonen op deze plek tot iets bijzonders. De schaal en omvang van het voormalige bedrijfsgebouw geeft identiteit aan wonen. Het gebouw en de omgeving zijn zeer ruim van opzet, wat talloze mogelijkheden biedt om uw woning naar eigen wens vorm te geven.
Voor de vier appartementen wordt uitgegaan van een standaard inrichting voorzien van alle comfort. Hierbij is voldoende ruimte om maatwerk te leveren.
Houdt u van moderne en 'selfmade' woningen? Kies dan voor een van de vier lofts! U kunt een loft met een woon¬oppervlakte van ruim 300 m² realiseren, met uitzicht over de Geeuw. De hoge plafonds geven een extra ruimtelijk gevoel. De loft's worden nagenoeg kaal opgeleverd. U kunt uw woning naar eigen inzicht en behoefte en in uw eigen tempo inbouwen.
Direct aan het water worden drie vrijstaande woningen gebouwd.

Zowel het gebouw, het terrein als de omgeving straalt een watersportsfeer uit. Het gehele seizoen varen boten voorbij en u kunt uw boot afmeren in uw eigen ligplaats. Kortom: voor de fervente watersporten is Geeuw Haven de perfecte uitvalbasis!
De appartementen hebben een woonoppervlak van ca. 180 m² en een royaal balkon van 43 m² (appartement 1e verdieping zelfs 56 m²)!.

INDELING:
Entree via trappenhal of lift.

Appartement: hal met toegang tot zeer royale living met veel lichtinval. Ruime zithoek en ruime mogelijkheid voor keukenopstelling. Binnen hal met toilet en praktische bijkeuken. Twee royale slaapkamers en badkamer.

Op het zonnige zuidwesten gelegen, royaal balkon met panoramisch uitzicht over De Geeuw.

Elk appartement krijgt de beschikking over een eigen garage.

PRIJSLIJST:
Appartement 1: VERKOCHT!
Appartement 2: € 615.000,- v.o.n., oppervlakte ca. 180 m², garage (ca. 31 m²) en ligplaats (8 * 2,8 m1)
Appartement 3. € 625.000,- v.o.n., oppervlakte ca. 180 m², garage (ca. 31 m²) en ligplaats (8 * 2,8 m1)
Appartement 4: € 635.000,- v.o.n., oppervlakte ca. 180 m², garage (ca. 31 m²) en ligplaats (8 * 2,8 m1)

VVE GEEUW HAVEN
De koper van een woning op Geeuw Haven wordt mede-eigenaar van het gehele terrein (exclusief de lofts en de woningen en toebehoren). Ter behartiging van de gemeenschappelijke belangen van alle eigenaren wordt een Vereniging van Eigenaren (hierna VvE) opgericht. Iedere eigenaar is van rechtswege verplicht lid van deze vereniging.
Door de VvE Geeuw Haven worden alle kosten die samenhangen met het onderhoud en het in stand houden van de terreininrichting van Geeuw Haven betaald.

Als lid dienen de eigenaren zorg te dragen dat hun vereniging over vermogen beschikt om aan de financiële verplichtingen te kunnen voldoen, zowel voor directe betalingen als ook door middel van reserveringen voor betalingen in de toekomst. Door het betalen van een maandelijkse bijdrage aan de VvE (hierna te noemen servicekosten) wordt aan deze verplichting voldaan.

De servicekosten worden berekend op basis van o.a. de volgende te verwachten kosten en reserveringen:
-Onderhoud terreininrichting (o.a. onderhoud van tuin, infrastructuur en binnenhavens)
-Reserveringen groot onderhoud
-Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering VvE

De servicekosten worden door de VvE vastgesteld.

VVE APPARTEMENTEN GEEUW HAVEN
De woningen van het appartementencomplex op Geeuw Haven worden door middel van een wettelijk verplichte 'akte van splitsing' door de notaris verdeeld in een aantal zogenoemde 'appartementsrechten'. De koper van een wooneenheid in dit appartementencomplex met een eigen garage wordt eigenaar van een dergelijk appartementsrecht en daardoor mede-eigenaar van het hele gebouw. De koper heeft het exclusieve gebruiksrecht van zijn eigen appartement met garage en ligplaats.

Ter behartiging van de gemeenschappelijke belangen van de eigenaren van dit gebouw wordt een Vereniging van Eigenaren (hierna te noemen VvE) opgericht. Iedere eigenaar van een appartementsrecht is van rechtswege verplicht lid van deze vereniging.

Door de VvE Appartementen Geeuw Haven worden alle kosten die samenhangen met het onderhoud en het in stand houden van het appartementsgebouw en de garages betaald. Als lid dienen de eigenaren zorg te dragen dat hun vereniging over vermogen beschikt om de financiële verplichtingen te kunnen voldoen, zowel voor directe betalingen als ook door middel van reserveringen voor betalingen in de toekomst. Door het betalen van een maandelijkse bijdrage aan de VvE (hierna te noemen servicekosten) wordt aan deze verplichting voldaan.

De servicekosten worden berekend op basis van o.a. de volgende te verwachten kosten en reserveringen:
-Opstalverzekering
-Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering VvE
-Onderhoud en verplichte keuringen van bijvoorbeeld de lift en overige installaties
-Onderhoud en schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes
-Verbruik stroom etc., ten behoeve van de algemene voorzieningen en algemene ruimtes
-Reserveringen groot onderhoud
De servicekosten worden door de VvE vastgesteld.

VRAGEN?
Bel ons voor de uitgebreide brochure. Wij vertellen u graag meer over dit prachtige project.
Collegiaal in de verkoop met Muller Makelaardij, tel. 0515-430623.

ALTIJD BEREIKBAAR!
Elke dag, 7 dagen in de week, bereikbaar via de live chat op onze website van 9.00 tot 23.00 uur!

Kenmerken

Overdracht  
Status Beschikbaar
Vanaf € 615.000 vrij op naam
Aanvaarding in overleg

Bouwvorm
 
Soort object Appartement
Soort woning penthouse
Bouwvorm nieuwbouw
Bouwjaar 2017
Ligging vrij uitzicht, open ligging, aan vaarwater

Indeling
 
Woonoppervlakte 180m2
Inhoud 540m3
Aantal verdiepingen 1

Begane grond
 
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Keuken type open keuken
Overige ruimten bijkeuken, toilet, hal, berging

Energie
 
Verwarming vloerverwarming geheel

Parkeergelegenheid
 

Kaart

Bezichtig dit object

bezichtig dit object

Plan een bezichtiging »
Delen via: