Zuidwesthoekweg 7ev, SNEEK

Omschrijving

Aan de rand van Sneek en aan de doorgaande weg naar IJlst ligt een groot en markant kantoorpand met een grote loods. Op een zeer bijzondere plek, direct aan open vaarwater. Voorheen was hier Vinea Vakanties hier gevestigd. In 2017-2018 wordt dit bedrijfspand omgebouwd tot een woonlocatie: Geeuw Haven.
Geeuw Haven ligt aan de rand van de stad Sneek en heeft uitzicht over het water én een panoramisch uitzicht over de landerijen naar IJlst.De stoere,moderne en industriële uitstraling van het gebouw, de bijzondere omvang en het geweldige uitzicht maakt wonen op deze plek tot iets bijzonders. De schaal en omvang van het voormalige bedrijfsgebouw geeft identiteit aan wonen. Het gebouw en de omgeving zijn zeer ruim van opzet, wat talloze mogelijkheden biedt om uw woning naar eigen wens vorm te geven.
Voor de vier appartementen wordt uitgegaan van een standaard inrichting voorzien van alle comfort. Hierbij is voldoende ruimte om maatwerk te leveren.
Houdt u van moderne en 'selfmade' woningen? Kies dan voor een van de vier LOFT'S! U kunt een loft met een woonoppervlakte van ruim 300 m² realiseren, met uitzicht over de Geeuw. De hoge plafonds geven een extra ruimtelijk gevoel. De loft's worden nagenoeg kaal opgeleverd. U kunt uw woning naar eigen inzicht en behoefte en in uw eigen tempo inbouwen.
Direct aan het water worden drie vrijstaande woningen gebouwd.

Zowel het gebouw, het terrein als de omgeving straalt een watersportsfeer uit. Het gehele seizoen varen boten voorbij en u kunt uw boot afmeren in uw eigen ligplaats. Kortom: voor de fervente watersporten is Geeuw Haven de perfecte uitvalbasis!
PRIJSLIJST:
LOFT 1: € 475.000,- v.o.n., oppervlakte ca. 310 m², garage inpandig en ligplaats (8 * 2,8 m1)
LOFT 2: € 475.000,- v.o.n., oppervlakte ca. 310 m², garage inpanidg en ligplaats (8 * 2,8 m1) in optie!
LOFT 3. VERKOCHT!
LOFT 4: VERKOCHT!

TECHNISCHE OMSCHRIJVING:
De lofts worden gerealiseerd in de bestaande bedrijfsruimte. Er is hier geen enkele inrichting aanwezig, waardoor er kan worden gesproken over nieuwbouw. De eisen die hieraan worden gesteld voldoen aan het laatste bouwbesluit 2012 (bestaande bouw).
De lofts zullen casco opgeleverd worden. Dit betekent dat er geen vloerafwerking is en geen installaties en binnenwanden zijn. Alle binnenwanden zoals op de tekening zijn uitsluitend als voorbeeld getekend en zijn niet in de prijs inbegrepen.

Wat is bij de prijs ingebrepen?
De woningscheidende wanden worden aangebracht als metal stud. De verdiepingsvloer, welke op een staalskelet ligt, wordt vervaardigd van prefab staalplaat/beton vloerdelen. U krijgt één kolom in het midden van de begane grond ruimte. Daarbij zal de vurenhouten trap geplaatst worden op een plek waar u deze wilt hebben. Het dak krijgt een extra isolatielaag bovenop de bestaande isolatie, alsmede een nieuwe laag dakbedekking.

De gevels worden voorzien van nieuwe binnenspouwwanden en isolatie met een Rc-waarde van 3,5 m² K/W en aluminium kozijnen (antraciet) met geïsoleerde HR +++ beglazing met schuifpui naar het balkon. Dit balkon wordt dicht uitgevoerd met houten delen. Er is een gegalvaniseerde stalen trap naar de tuin.

Bij de entree wordt een meterkast geplaatst met daarin de elektrische hoofdschakelaar, gas- en watermeter, telefoon- en CAI-aansluiting.
De bestaande betonvloer en verdiepingsvloer kan door koper voorzien worden van vloerverwarming. Daar is in de hoogte rekening mee gehouden.

De koper dient zelf te zorgen voor vloerafwerking van zandcement, tussenwanden met deuren, plafond op de begane grond, alle stucwerk, installaties, tegelwerk, badkamer en keuken. U krijgt dus een kale, maar geïsoleerde ruimte met gevels, balkon, verdiepingsvloer en trap.
Aanvullende informatie

De loftwoningen bieden talloze mogelijkheden voor bewoners om invulling te geven aan individuele woonwensen. Na ondertekening van de koopovereenkomst is de indeling in overleg met de architect en de aannemer te kiezen. Aan het uitwerken van eigen wensen kunnen extra kosten verbonden zijn.

VVE GEEUW HAVEN
De koper van een woning op Geeuw Haven wordt mede-eigenaar van het gehele terrein (exclusief de lofts en de woningen en toebehoren). Ter behartiging van de gemeenschappelijke belangen van alle eigenaren wordt een Vereniging van Eigenaren (hierna VvE) opgericht. Iedere eigenaar is van rechtswege verplicht lid van deze vereniging.
Door de VvE Geeuw Haven worden alle kosten die samenhangen met het onderhoud en het in stand houden van de terreininrichting van Geeuw Haven betaald.

Als lid dienen de eigenaren zorg te dragen dat hun vereniging over vermogen beschikt om aan de financiële verplichtingen te kunnen voldoen, zowel voor directe betalingen als ook door middel van reserveringen voor betalingen in de toekomst. Door het betalen van een maandelijkse bijdrage aan de VvE (hierna te noemen servicekosten) wordt aan deze verplichting voldaan.

De servicekosten worden berekend op basis van o.a. de volgende te verwachten kosten en reserveringen:
-Onderhoud terreininrichting (o.a. onderhoud van tuin, infrastructuur en binnenhavens)
-Reserveringen groot onderhoud
-Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering VvE
De servicekosten worden door de VvE vastgesteld.

VRAGEN?
Bel ons voor de uitgebreide brochure. Wij vertellen u graag meer over dit prachtige project.
Collegiaal in de verkoop met Muller Makelaardij, tel. 0515-430623.

ALTIJD BEREIKBAAR!
Elke dag, 7 dagen in de week, bereikbaar via de live chat op onze website van 9.00 tot 23.00 uur!

Kenmerken

Overdracht  
Status Beschikbaar
Vanaf € 475.000 vrij op naam
Aanvaarding per datum

Bouwvorm
 
Soort object Woonhuis
Soort woning villa
Type woning tussenwoning
Bouwvorm nieuwbouw
Bouwjaar 2017
Ligging vrij uitzicht, open ligging, aan vaarwater

Indeling
 
Woonoppervlakte 310m2
Perceeloppervlakte 280m2
Inhoud 900m3
Aantal verdiepingen 2

Begane grond
 
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Keuken type woonkeuken
Overige ruimten bijkeuken, berging

Eerste verdieping
 
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Overige ruimten bijkeuken, berging, overloop

Tuin
 
Grootste tuin voortuin
Achterom bereikbaar ja
Oppervlakte 100

Energie
 

Parkeergelegenheid
 

Kaart

Bezichtig dit object

bezichtig dit object

Plan een bezichtiging »
Delen via: