Een fijn huis kopen, dat al meteen voelt als een thuis.
Wij snappen heel goed wat u wilt. 
Veranderingen die best een avontuur mogen zijn; maar zekerheden zijn aantrekkelijker.

Hoe mogen wij u helpen?


Ons team


Manfred de Wolff

Beëdigd makelaar en taxateur.

Al sinds 2002 lid van een hecht team bij Makelaardij Jan de Lange, sinds 2008 als eigenaar/directeur. Thuis in: bestaande woningen, starterswoningen, nieuwbouw, ander onroerend goed zoals bedrijfspanden. Bijzonder: bekwaamde zich ook in de vastgoedkant van de agrarische sector, de studie Landelijk Vastgoed: productierechten, weilandrechten, vastgoed op het platteland. Niet zo verwonderlijk voor iemand die geboren is op een melkveehouderij in Blauwhuis.

Antsje van Lelyveld

Kandidaat-Makelaar.

Houdt van het vak omdat het zo afwisselend en boeiend is: intensief omgaan met mensen, in een voor hen spannende periode - daarnaast de 'keiharde' meetbare realiteit vol cijfers, statistieken, onderzoeken, marktprognoses en oerdegelijke vakkennis, die zekerheid moet bieden. 
Thuis in Wommels. Antsje kan dus veel vertellen over de schoonheid van de Greidhoeke, hartje Friesland ten westen van de Friese Meren, een gewaardeerde streek om te wonen en te recreëren.

Jolanda Siemonsma

Administratie & receptioniste

Wat doet Jolanda eigenlijk niet? Meest in het oog springend: voor klanten die bij ons binnenlopen vaak het eerste gezicht dat ze zien, aan de balie. Daarnaast: boekhouding, administratie, regelen wat dringend geregeld moet worden, op kantoor onze eigen wandelende 'helpdesk' bij computervragen. Geboren en getogen in Sneek. Al sinds 1998 onmisbaar bij Makelaardij Jan de Lange.

Sandra Lautenbach-Blokland

Office Manager

Een Office Manager die veel meer over wonen en woonwensen weet dan de gemiddelde office manager behoort te weten. Gewoon pure interesse. Al in 2007 bij ons begonnen als secretaresse, nu een gewaardeerd aanspreekpunt voor klanten en relaties van onze makelaardij. Sandra staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, of om wat dan ook te bedenken om uw opdracht nog vlotter te laten slagen. Woonde lang in Sneek; is nu terug naar haar geboorteplaats Lemmer, zo'n 30 km naar het zuiden - "En dan zeker niet omdat Sneek niet heel erg mooi is."

Heeft u een vraag?

U kunt direct een vraag aan ons stellen door het onderstaande formulier in te vullen en te versturen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Contactformulier

* Verplichte velden