VERKOPER HOEKWONING

Beoordeling: 9,3


Het contact was duidelijk en ik ben goed op de hoogte gehouden. Er zijn mooie professionele foto's gemaakt voor op Funda. Na goed overleg is de prijs van de woning na 8 maanden scherper gezet en dit heeft geleid tot een vlotte verkoop met gewenst resultaat. Ik ben zeer tevreden over de kennis en de kwaliteit van de makelaar.


Verkoper karakteristiek herenhuis in Sneek

Beoordeling: 8,7


Wij werden constant nauwkeurig op de hoogte gehouden van het verloop. Dat duurde overigens helemaal niet lang: verkocht binnen 7 weken.


Verkoper vrijstaande villa in Sneek


In een heel moeilijke prijsklasse toch vrij snel verkocht: binnen 6 maanden, terwijl we rekening hadden gehouden met 2 jaar! Een 10 voor Deskundigheid, een 9,3 totaal.


Verkoper vrijstaand huis aan het water in Sneek


Makelaar Manfred heeft met zijn team heel goed werk verricht. Een 10 voor Service en Begeleiding. Ze dachten goed mee om het huis op een perfecte manier in de markt te zetten.


Verkoper tussenwoning in Sneek

Beoordeling: 8,9


Wat ons opviel? Het plezierige contact. Medewerkers op kantoor zijn ook altijd goed op de hoogte en kundig. Rapportcijfer 10.


VERKOPER HOEKWONING


Makelaar de Lange is een prima makelaar, heeft goede deskundigheid in huis. 
Tijdens de verkoopperiode een goed en vooral leuk contact met elkaar gehad. 
Advies en begeleiding tijdens verkoop is goed geregeld. 
De Lange is al jaren mijn makelaar en dat houden we zo. 
Dus: Uw woning verkopen? eerst bij makelaar de Lange langs lopen!


VERKOPER HOEKWONING IN SNEEK


De makelaar is zeer snel en correct met het uitwisselen van de gegevens. Heb via deze makelaar drie keer een huis gekocht cq verkocht. Dat zegt al genoeg zou ik zeggen.