Je huis met succes verkopen


Verhuisplannen? Wij bieden u zekerheden. Een heel deskundige en vooral ook eerlijke inschatting van de kansen. Duidelijke communicatie over de feiten en de voortgang. Een strategisch advies waar u verder mee komt, ook als het om de prijs gaat. Een slimme aanpassing aan uw huis of een goede verkoopstyling kan wonderen doen en uiteindelijk heel rendabel zijn. 

We bieden meer: alles wat we uit ervaring kunnen aanraden, alles wat we weten over de buurt, wat we snappen van de woonwensen van kopers, wat we aanvoelen in de markt van vandaag.


Betrokken makelaar

Met een betrokken makelaar als bemiddelaar sta je een stuk sterker. Prettig idee. Ook keihard meetbaar in prestaties. Dingen die tellen. Het verschil tussen vraagprijs en uiteindelijke transactieprijs is bij ons vaak 4,1% - bij anderen wel eens 8 tot 12%!! Dat betekent dat wij de waarde van uw woning heel nauwkeuriger ingeschat. Bij ons staan de woningen gemiddeld kort te koop. Een scherpe vraagprijs loont! Geen ellenlang verkoopproces en diverse prijswijzigingen. Dat scheelt ergernis en toch dure maanden wachten.

De basis van een succesvolle samenwerking is een perfecte presentatie. 

Professionele fotografie

Wij werken met een professionele woningfotograaf om uw woning op de beste manier te presenteren. De 1e selectie wordt gemaakt via internet. Uw woning moet vanaf het scherm spatten!

Virtuele tour

Wij presenteren uw woning met een virtuele tour, een soort Street-View door uw woning. Kandidaat koper de 360-graden foto’s bekijken en zo visueel door uw woning lopen. 

Plattegronden

Uw woning wordt ingemeten en voorzien van interactieve 2D en 3D plattegrond. Hierdoor krijgt kandidaat koper een nog beter beeld van uw woning.

Adverteren

Adverteren

Uw woning wordt standaard opgenomen in het Jan de Lange Woonjournaal. Zo bedienen wij niet alleen de actieve woningzoeker via internet, maar ook de latente woningzoekers met ons Woonjournaal. 

No cure – no pay

Wij werken op basis van no cure, no pay. Opdrachtgever kan ten allertijd de opdracht kosteloos bij ons intrekken. Over vertrouwen gesproken. 

Afspraak maken

U kunt direct een afspraak maken door het onderstaande formulier in te vullen en te versturen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Contactformulier

* Verplichte velden